Viktor Verhulst diep beschaamd over eigen tv-optreden

door: LHX
Viktor Verhulst in 'De Tafel van Gert'
Afbeelding bron: Play4

In de meest recente aflevering van de podcast 'Open kaart' is Viktor Verhulst te gast. Hij heeft het er over enkele hoogte- en laagtepunten uit zijn leven en carrière.

Viktor Verhulst is niet snel trots op de dingen die hij doet. "Ik heb eigenlijk nog maar één keer echt een moment van trots ervaren in mijn carrière", vertelt hij. "Dat was toen ik als tourmanager voor Bumba werkte."

Op en dag kreeg hij een idee voor de kerstshow van Samson & Gert. "Schrijf het eens op, hé", zei zijn vader Gert Verhulst ietwat sceptisch. "Toen ik het inleverde, was hij stomverbaasd over hoe goed het was. Dat is wel iets waar ik heel trots op ben."

Iets waarvoor hij dan weer helemáál geen trots voelt, is zijn deelname aan 'Dancing With The Stars'. "Dat was een fantastisch avontuur, maar ik was zó slecht dat het publiek mij elke ronde verder stemde", zegt hij.

"Ik zat in een seizoen met allemaal mensen die een dansachtergrond hadden: een musicalactrice, een ex-danseres... En dan zat er één iemand tussen die er helemaal niks van kon. Mensen stemden mij elke ronde door, maar op een gegeven moment werd dat een beetje gênant."

"Er gingen echt heel goeie mensen naar huis. Dus dat is een beetje dubbel: ik kijk niet graag terug naar die beelden. Dat vind ik vreselijk."