Viktor Verhulst doet straffe onthulling: "Van de ene dag op de andere gezegd: 'Nu is het gedaan'"

door: LHX
Afbeelding bron: Play4

Zijn vriendin Sarah Puttemans mag dan model zijn, Viktor Verhulst trekt zich weinig aan van hoe hij erbij loopt. Hij loopt dan ook regelmatig door Antwerpen in een joggingbroek.

"Het is leuk om je uiterlijk te verzorgen, maar het is belangrijk dat het geen obsessie wordt", zegt Viktor Verhulst in de podcast 'Open kaart'. Hijzelf gaat er dan ook heel relaxt mee om.

Dat is niet altijd zo geweest: tijdens zijn tienerjaren zat hij even minder goed in zijn vel. "Toen was ik iets molliger. Ik denk dat ik 90 kilo woog."

"Op een gegeven moment zijn we naar school aan het rijden. We rijden een kasseiweg over en ik voel mijn vet op en neer bewegen", herinnert hij zich. "Ik dacht: dit kan echt niet. Het is aan het escaleren."

"Ik at liters mayonaise, dronk liters cola...", bekent hij. "Het kon echt niet meer. Toen heb ik van de ene dag op de andere gezegd: 'Nu is het gedaan.' Ik ben supergezond beginnen eten en elke dag een uur gaan sporten, en op twee maanden tijd ben ik tussen de tien en vijftien kilo vermagerd."