Viktor Verhulst eerlijk over toekomst met Sarah Puttemans: "Ik zou het wel al willen"

door: COS
Viktor Verhulst - Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Viktor Verhulst is al drie jaar samen met Sarah Puttemans. Haar zien we dit seizoen niet terug in het vijfde seizoen van 'De Verhulstjes'.

Wie denkt dat Viktor Verhulst een flierefluiter is, heeft het mis. Sarah Puttemans is nog maar zijn derde vriendin. En als het aan hem ligt, wordt Sarah ook zijn laatste. Met haar ziet Viktor een toekomst voor zich. "Mocht ik daar niet in geloven, dan zou ik er onmiddellijk mee stoppen", zegt Viktor in 'Open Kaart' aan Robbert Rodenburg.

"Ik denk echt dat we mekaar gevonden hebben", zegt Viktor over Sarah. "We zeggen alles tegen elkaar. We kunnen alles bespreken. We maken heel veel plezier samen, we lachen veel. Ik vind haar ook waanzinnig knap. Ze is m'n beste vriend, maar dan wel die ik ook nog eens heel aantrekkelijk vind."

Met Sarah ziet Viktor een toekomst. Ze hebben het daar ook vaak over. Zo praten ze geregeld over trouwen, maar Viktor ging nog niet op één knie en heeft ook nog geen ring gekocht. Ook over kinderen hebben ze het al gehad. "Maar er komt vooralsnog geen baby aan", zegt Viktor. 

Biologische klok

Viktor wil wel graag papa worden. "Ik wil sowieso twee of drie kinderen", zegt hij. Hij wil met zijn kinderen ook zo'n goede band als hij heeft met zijn ouders. "Het is geen garantie als je een kind hebt, dat je daar automatisch een goede band mee hebt, maar het is wel de moeite om te proberen."

"Ik zou het wel al willen, zeg ik soms tegen Sarah", geeft Viktor toe aan Robbert. "Maar zij is nog maar 24 jaar. Als man heb je niet echt die onweerstaanbare drang, ik heb geen biologische klok. Ik heb geduld. Ik wacht op het juiste moment", besluit hij.