Viktor Verhulst heeft iets pijnlijks op te biechten: "Dronken op de set"

door: LHX
Viktor en Gert Verhulst
Afbeelding bron: GoPlay

In 2021 presenteerde Viktor Verhulst, samen met Monica Geuze, 'Temptation Island: Love or Leave'. In de podcast 'Effe relativeren' doet hij daarover een straffe onthulling.

Tijdens de opnames van 'Temptation Island' kon er af en toe wel eens wat gedronken worden. Sterker nog, de productie moedigde Viktor Verhulst en Monica Geuze soms aan om het te doen. "Ze zeiden: 'Drink maar lekker iets voor jullie eraan beginnen. Dan ben je iets meer relaxed.'", vertelt Viktor.

Eén keer maakten ze het wel héél bont. Het gebeurde toen ze naar het kampvuur reden, een rit die ongeveer anderhalf uur duurde. "We waren toen bij het eerste tankstation gestopt. Ze verkochten daar van die gin-tonics in blik. Ik geloof dat ik er toen twintig heb gekocht, om ze aan heel het busje uit te delen."

Het resultaat: Viktor was dronken tijdens de opnames van de kampvuurscène. "Ik zag het aan mezelf, en toen dacht ik ook: dit mag ik echt niet meer doen", geeft hij toe.

"Dat is wel de enige keer dat ik echt dronken op een set gestaan heb", voegt hij eraan toe. "Het enge was: het ging wel best goed. En dat is wel gevaarlijk, want op den duur begin je er een gewoonte van te maken."

Download nu de gratis app van Redactie24