Viktor Verhulst helemaal van zijn melk door kijkers van 'De Verhulstjes': "Ongelofelijk"

door: LHX
Afbeelding bron: Play4

Al vier seizoenen lang entertaint de familie van Gert Verhulst heel Vlaanderen in 'De Verhulstjes'. In het voorbije seizoen was er een enorm emotioneel moment te zien.

Het was zware klap, vooral voor Ellen Callebout: de familie Verhulst moest afscheid nemen van hun hond Marcel. Hij was al lange tijd ziek.

"Hij had luiers, hij had een hernia, hij had van alles. Het was best sneu om te zien", vertelt Viktor Verhulst in de podcast 'Effe relativeren'. 

Niet alleen de familie Verhulst zelf, maar ook de kijkers van het programma, waren erg aan hem gehecht geraakt. "Het is ongelofelijk hoe hard mensen daarmee meeleven en hoeveel berichten wij hebben gekregen", aldus Viktor. "Zelfs kaartjes thuis in de bus en mensen die je erover aanspreken op straat."

"Honden leven bij mensen, dat is ongelofelijk", merkt hij. Hij moet wel toegeven dat hij dat heel goed begrijpt. "Ik betrap mezelf er ook op: als ik een film aan het kijken ben en er sterven honderd mensen, vind ik dat totaal niet erg. Maar als er dan een hond doodgaat, vind ik het vreselijk."