Viktor Verhulst kiest voor verbazende carrièreswitch en kruipt terug achter de schoolbanken

door: COS
Viktor Verhulst in 'De Tafel van Gert'
Afbeelding bron: Play4

Viktor Verhulst zien we elke zondag op Play4. Op de zender ging deze maand het vijfde seizoen van 'De Verhulstjes' van start.

Viktor Verhulst is al enkele jaren aan de slag als presentator. Hij duikt ook in verschillende tv-programma's op. Viktor vormt ook een dj-duo met goede vriend Kobe Ilsen. Daarnaast is Viktor aan de slag als scenarioschrijver voor Studio 100.

Binnenkort mag Viktor nog een job aan het lijstje toevoegen: helikopterpiloot. Viktor is weer achter de schoolbanken gekropen. Vier maanden lang zal hij drie dagen per week les volgen en 45 tot 60 uren in de lucht hangen om zijn diploma in ontvangst te mogen nemen.

Voor het eerst in zijn leven zit Viktor graag op school. Zijn opleiding Handelswetenschappen stopte hij vroegtijdig, nu kiest hij voor een studie die hem door niemand wordt opgelegd. "Dit is puur uit eigen interesse", zegt Viktor aan Het Laatste Nieuws.

Of we Viktors opleiding ook in de 'De Verhulstjes' zullen zien? "We hebben de opnames van het huidige, vijfde seizoen nog maar net afgerond. Als er al een volgend seizoen zou komen, kan het wel dat ze mij gaan volgen met de camera. Maar daar ligt - voor alle duidelijkheid - nog niks over vast."