Viktor Verhulst klapt uit de biecht over vader Gert Verhulst: "Dan rollen de tranen over zijn wangen"

door: COS
Viktor Verhulst in 'De Tafel van Gert'
Afbeelding bron: Play4

Donderdag was Viktor Verhulst te gast in 'De Tafel van Gert'. Hij kwam vertellen over het nieuwe seizoen van 'De Verhulstjes' dat er zondag aankomt.

Donderdag werd het heel even 'De Tafel van Dompi' in plaats van 'De Tafel van Gert'. Gert Verhulst vond het te ongemakkelijk om zijn zoon aan tafel te interviewen en liet Dominique Van Malder zijn plaats even innemen.

Om zich helemaal van het interview af te sluiten zette Gert zelfs een koptelefoon op. Zo kon hij niet horen dat het ook over hem ging. Zo wordt uit een fragment meteen duidelijk dat Gert heel nostalgisch is.

"Hoe ouder hij wordt, hoe nostalgischer en ook hoe emotioneler", vertelt Viktor. "Hij is eigenlijk een heel gevoelig man. De laatste tijd, als hij eens een glaasje teveel op heeft, dan rollen de emotionele tranen toch wel over de wangetjes."

Of er nog iets is wat we niet weten over Gert? "Hij heeft sinds kort - het is de kijker misschien al opgevallen - een nieuw soort hemdje. Hij is er heel trots op. Hij vindt dat hij er veel jonger uitziet nu en hij zet ook een knoopje meer open, dat deed hij vroeger niet."