Viktor Verhulst toont wat een gentleman hij is op deze foto met Sarah Puttemans

door: COS
Sarah Puttemans en Viktor Verhulst
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Sarah Puttemans had deze week een reden om te feesten. Eerst was er de verjaardag van vader Yves, wat later het huwelijksfeest van een goede vriendin.

Modeontwerpster Cilem Tunc trouwde op 22 februari al voor de wet met Vincent Van Trier, eigenaar van verschillende (Antwerpse) nachtclubs. Deze week vindt het huwelijksfeest plaats.

Dinsdag was er al de eerste dag van de festiviteiten in Botanic Sanctuary Antwerp. Vandaag gaat het feestje verder. Sarah Puttemans, die goed bevriend is met Cilem, is uiteraard van de partij. En ook Lize Feryn en Aster Nzeyimana zijn erbij.

Sarah nam natuurlijk haar vriend Viktor Verhulst mee. Die moest - tot zijn blijdschap - ook mee op de liftselfie van Sarah. Heel schattig om te zien hoe Viktor zijn vest heeft geleend aan zijn vriendin voor wie het in haar groene jurk waarschijnlijk iets te koud werd.

Opvallend bij Sarah is dat ze haar jurk en oorbellen eerder deze week al droeg op het verjaardagsfeestje van haar vader. Haar haren liet ze net voor de zomermaanden al een tintje lichter kleuren. Sarah ziet er in ieder geval beeldig uit.

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans