Viktor Verhulst vindt het maar niks bij vriendin Sarah Puttemans: "Zo kan het echt niet"

door: COS
Viktor Verhulst - Sarah Puttemans
Afbeelding bron: instagram @sarahputtemans

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans hebben de afgelopen veel tijd doorgebracht. Ze gingen samen al een paar keer op reis.

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans zijn pas terug van een reisje naar Ibiza. Sarah, die influencer is, had een uitnodiging gekregen van een hotel om het via sociale media aan te prijzen. Sarah bracht haar vriend mee.

Viktor en Sarah maakten er samen een romantisch tripje van. Zo bewezen ze met liefdevolle foto's op Instagram. Ze zochten daarnaast ook het gezelschap van vrienden. Samen gingen ze feesten bij club Ushaïa.

Sarah had voor het avondje uit op voorhand al een outfit in gedachten: een jurkje van Alexander Wang. Alleen kon ze dat uiteindelijk toch niet dragen. Ze had niet het juiste ondergoed bij. Dat vertelt Sarah in haar vlog op YouTube.

"Je zag heel mijn onderbroek door mijn kleed", vertelt Sarah. Ook Viktor vond het 'not done' om zo naar buiten te gaan. "Vik zei echt van: 'Kijk, dit is er echt wel een beetje over. Zo kan je echt niet naar daar gaan.'", aldus Sarah Puttemans.