Volgend jaar Pommelien Thijs in 'De Slimste Mens'? Erik Van Looy doet opvallende uitspraak

door: LHX
Erik Van Looy
Afbeelding bron: Play4

Het seizoen van 'De Slimste Mens' ter wereld zit er weer op. Het is Guga Baúl die met de gegeerde oorkonde naar huis gaat.

Met Jacotte Brokken kon Guga Baúl rekenen op felle tegenstand, maar door een tactische zet lukte het uiteindelijk toch om haar naar huis te spelen en de titel van 'De Slimste Mens Ter Wereld' in de wacht te slepen. 

Presentator Erik Van Looy kan opnieuw terugblikken op een parcours vol humor, verrassende deelnemers en een hoog quizniveau. Het seizoen is nog maar net afgelopen, maar toch is hij al volop aan het nadenken over het volgende.

Hij is namelijk voortdurend op zoek naar nieuwe deelnemers. In de podcast 'Achter de schermen' vertelt hij dat hij onlangs nog het telefoonnummer van Nick Bril heeft weten te bemachtigen.

"Nick Bril staat op het lijstje", laat hij weten. Aan Het Laatste Nieuws onthult hij dat hij nóg twee kleppers in gedachten heeft.

"Ik wil Metejoor. Ik wil hem heel graag. Ik vind hem een heel leuke en lieve man. Een goede zanger, een fenomeen."

Helaas heeft Metejoor voorlopig geen interesse. Erik heeft hem al uitgenodigd om eens iets te gaan eten, maar twijfelt of dat zal volstaan.

De andere ster die hij wil strikken, is Pommelien Thijs. "Ik weet niet of die met mij zal willen gaan eten", bedenkt hij wel. "Maar ik ken haar manager goed, misschien wil die mee gaan eten."

"Dat zijn de twee grote doelwitten voor volgend jaar", besluit hij. Benieuwd of hij in zijn opzet slaagt!