Voor 'Big Brother'-kijkers is de maat nu écht vol: "Big Brother, doe hier iets aan!"

door: COS
Bart en Rob in 'Big Brother'
Afbeelding bron: GoPlay

Het begint voor 'Big Brother'-fans een vervelend beeld te worden: Rob die in de woonkamer in de zetel zit. Robs knieblessure steekt opnieuw de kop op.

Op sociale media delen 'Big Brother'-fans hun scherpe mening over Rob. "Rob had toch allang gediskwalificeerd moeten worden door de regel: 'geen dutjes overdag'. Medicijnen of niet, dit is altijd een keiharde Big Brother-regel geweest", merkt een kijker op.

"De productie trekt Rob echt voor... Hij blijft geblesseerd en moet met bepaalde dingen niet meespelen? Dit is 'Big Brother', bankhangen heel de dag is gemakkelijk. Beste en eerlijkste is dat hij naar huis zou gaan. Gezondheid gaat toch voor", laat nog iemand weten.

"Ik begin me nu wel echt te irriteren aan Rob die de hele dag alleen maar op de bank zit, alles voor hem laat doen en zo elke week blijft. Tobias deed vorig jaar ondanks z'n krukken en pijn gewoon (bijna) overal aan mee. Big Brother, doe iets hieraan."

Verzorgingstehuis

Een uitspraak van Rob woensdagochtend zet kwaad bloed. "'Hier wordt het allemaal verzorgd.' Het is geen verzorgingstehuis, Rob", klinkt het. "Rob die over 'Big Brother' zegt: de verzorging is top, niks over te klagen. Dit klinkt zo fout."

"Beste productie. Stel ik had me aangemeld voor een seizoen als kandidaat dan was ik nimmer door de selectie gekomen. Immers, rolstoel, progressief ziek en zorg nodig. Begrijpelijk. Maar hanteer dan wel dezelfde criteria naar Rob", confronteert een kijker de productie.