"Wat een flopweek": Het loopt helemaal mis in 'Big Brother'

door: LHX
Big Brother
Afbeelding bron: Play4

Het is 'Undercover Week' in 'Big Brother'. Drie van de bewoners moesten proberen om ongemerkt de opdrachten te saboteren. Dat liep helaas niet af zoals verwacht.

De undercover-bewoners hadden het de voorbije dagen niet makkelijk om hun dubbelspel te verbergen. Dinsdagmiddag praatten Karen en Danny uiteindelijk hun mond voorbij. Ze konden niet langer zwijgen.

Dat blijft uiteraard niet zonder gevolgen. De makers van 'Big Brother' hebben besloten om maar liefst 5000 euro uit de jackpot te halen. 

Ook laat Big Brother weten dat dit betekent dat de 'gewone' bewoners het spel gewonnen hebben, waardoor zij deze week stemrecht hebben. Het undercover-spel is hierbij afgelopen en de ballen hoeven niet meer bewaakt te worden.

De kijkers reageren erg teleurgesteld op de plottwist. "Dit leek me één van de leukere weken te worden van het seizoen... Gedaan met spelen", schrijven ze op sociale media. "Jammer, dit was zo'n leuk spel. Het had voor mij nog tot het einde van de week mogen duren."

"Echt jammer dat ze de geplande spellen waarschijnlijk ook niet meer gaan doen", klinkt het ook. "Hopelijk komt er toch nog iets deze week." "Wat een flopweek."

Toch klinken er hier en daar ook opgeluchte reacties. "Nu kan iedereen weer normaal doen, pfff", vinden sommigen. "Het beste om het spel gewoon te laten eindigen. Dan kan er weer wat sfeer komen... Dit was pure chaos."