Wordt deze presentator de vervanger van Erik Van Looy bij 'De Slimste Mens'? "Mama, je droom komt uit"

door: COS
Erik Van Looy in 'De Allerslimste Mens Ter Wereld'
Afbeelding bron: Play4

Binnenkort gaat 'De Slimste Mens ter Wereld' weer van start op Play4. Plots lijkt de terugkeer van quizmaster Erik Van Looy wel onzeker.

In een promofilmpje zien we dat Erik Van Looy stikt in een radijs. "‘t Is gebeurd... Een nieuw seizoen van 'De Slimste Mens ter Wereld' zonder Erik? Woensdag meer", klonk het bij Play4. 

James Cooke heeft plots nieuws. "Mama, uwen droom komt uit... Ik ga 'De Slimste Mens' presenteren! Merci voor het vertrouwen Play4. Woensdag meer nieuws!" Er wordt meteen enthousiast gereageerd.

"Liefje, ik ben zo trots op jou!", reageert Dorian Liveyns. De lachende emoji's verklappen alvast meer. "Je bent een geweldig mens, maar dit is een flauwe grap", merkt een volger meteen op.

Ook Ella Leyers heeft 'nieuws'. "Breaking! Naast 'De Ideale Wereld' ga ik voortaan ook 'De Slimste Mens' presenteren! (woensdag meer nieuws)", zegt ze. "Wel eerst mij passeren, Leyers", reageert Jeroom.

Want ook bij Jeroom staat een gelijkaardig bericht te lezen: "Erik zijn vervaldatum is eindelijk bereikt. Ik word dus de nieuwe presentator van De Slimste Mens! Woensdag meer nieuws..."

"Fake news! Ik ben de nieuwe presentator", zegt William Boeva. "Ik heb het lang moeten verzwijgen maar het is zover: ik presenteer vanaf dit seizoen De Slimste Mens! Woensdag meer nieuws!"

"Zal één van deze juryleden in de voetsporen van Erik treden? Morgen meer...", klinkt het bij Play4 bij foto's van Pedro Elias, Jennifer Heylen, Barbara Sarafian, Jan Jaap Van der Wal, Herman Brusselmans, Amelie Albrecht en bovenstaande namen.

Het gaat natuurlijk allemaal om promo voor het nieuwe seizoen en de trailer die we woensdag te zien krijgen. Fans van Erik Van Looy mogen op hun twee oren slapen: hij denkt nog lang niet aan stoppen.