Yens Wittebrouck werd op de vingers getikt door de makers van 'De mol': "Niet de bedoeling"

door: LHX
De Mol - Sven, Yens en Uma
Afbeelding bron: GoPlay

Verliezend finalist Yens Wittebrouck heeft zich erg geamuseerd tijdens 'De mol'. Al had het voor hem gerust nog iets verder mogen gaan...

"Ik heb me wel geamuseerd", zegt Yens Wittebrouck in 'Gossip Guy'. Hij nam drie weken verlof om te kunnen deelnemen, het was zijn langste vakantie van het jaar. "Dus ik ben gegaan met het idee: ik ga naar daar en ik ga me ook gedragen hoe ik op vakantie ben."

De eerste dag vloog hij er al meteen iets te goed in. "Ik was ook al pintjes aan het drinken bij het ontbijt", vertelt hij. Daar kon de productie toch niet echt mee lachen. "Yens, dat is niet de bedoeling", zeiden ze tegen hem.

Hoewel hij zich dus een beetje moest inhouden, heeft hij toch veel plezier gehad, vooral in het eerste deel van de reis. De groep verbleef in grote vakantievilla's en na de opnames werd er heel wat gedronken. Naar het einde toe werd de sfeer echter anders, omdat de deelnemers meer en meer stress kregen.

"Toen we nog met drie of vier waren, waren er momenten dat zij om elf-twaalf uur wilden gaan slapen", herinnert hij zich. "Dat zat ik daar alleen met mijn pint."

Tags De Mol