Zo mooi wat Lancelot gaat doen met het prijzengeld na overwinning in 'De Mol'

door: STG
De Mol Gilles.jpg
Afbeelding bron: Play4

De finale van 'De Mol' is gespeeld. Lancelot wist uiteindelijk de saboteur van het spel te ontmaskeren. Dat levert hem 27 320 euro op.

In Vlaanderen stond Lancelot de voorbije weken vaak op de lijst van verdachten. Ook deze keer wisten de makers de spanning er weer tot op het laatste moment in te houden.

Niet Lancelot, maar wel Comfort mocht zich de afgelopen weken laten gelden als saboteur van de bende. In Het Laatste Nieuws vertelt ze onder andere hoe ze gegroeid is in haar rol als Mol.

Maar ze onthult ook wat Lancelot met het gewonnen prijzengeld gaat doen. “Hij is niet alleen van plan om een feestje te geven voor iedereen die bij het programma betrokken was, maar hij wil ook mijn vzw Medibamba ondersteunen", klinkt het.

"Die heb ik in mijn studententijd opgericht om mensen in Kameroen op medisch vlak te helpen. Lancelot vond dat een mooi initiatief, en hij wil dat graag ondersteunen. Ik denk dat hij de eerste winnaar is die geld geeft aan een organisatie van de mol", lacht ze.

Het avontuur kent voor haar nog een mooi vervolg. "Het plan is nu om volgend jaar samen naar Kameroen te gaan, zodat hij met eigen ogen kan zien hoe zijn geld mensen helpt. Lancelot is ne schone mens", besluit ze.

Tags De Mol