Zware kritiek op Gert Verhulst: "Zou zich dood moeten schamen"

door: LHX
Gert Verhulst
Afbeelding bron: GoPlay

Exact twintig jaar geleden overleed actrice Ann Petersen. Ze speelde onder andere mee in 'Samson & Gert', 'Thuis' en 'Pauline en Paulette'.

Ann Petersen overleed op 76-jarige leeftijd, na een periode vol gezondheidsproblemen. Tijdens de uitvaart kwamen een hele resem bekende Vlamingen hun zegje doen.

Het is een moment waarover de familie van Ann nog steeds misnoegd is. "Ze bleven maar herhalen dat Ann familie was voor hen. Terwijl wij, haar échte familie, achteraan in de zaal zaten en zelfs niet vermeld werden", klaagt een neef in Het Laatste Nieuws.

Het kwam tijdens de uitvaart zelfs tot een confrontatie. "Mijn moeder is naar voren gegaan en zei tegen de hele zaal: 'Jullie spreken over 'familie', maar de echte familie zit hier. Waar waren jullie met Kerstmis? Waar waren jullie op de dagen dat ze eenzaam was?' Het werd toen héél stil in de zaal."

Er is één iemand naar wie de neef extra hard uithaalt: Gert Verhulst. Hij stond samen met Ann op de set van 'Samson & Gert'. 

"Gert zou zich dood moeten schamen", klinkt het. "Zou hij ook dé man van Studio 100 zijn mocht Ann er niet geweest zijn?"

"Gert had veel meer kunnen doen, mocht hij willen. En dat doet pijn, zeker nu."