Bart Tommelein over deelname aan The Masked Singer: “Voordeel dat ik er in eerste aflevering uit ging”

door: WVDS
Bart Tommelein
Afbeelding bron: Photonews

Bart Tommelein was één van de meest opvallende verschijningen in het populaire muziekprogramma The Masked Singer. De politicus houdt enkel positieve herinneringen over aan zijn deelname en krijgt nog dagelijks leuke reacties.

“Het is nu al van september geleden dat mijn ontmaskering is gebeurd, maar ik krijg daar nog elke dag positieve reacties over. Tot mijn hele grote verbazing is het aantal negatieve reacties echt heel beperkt en dat had ik eerlijk gezegd toch anders ingeschat”, zegt de burgemeester van de Oostendse badstad aan Redactie24.

“Veel mensen kunnen het wel waarderen dat ook een politicus eens uit zijn comfortzone stapt en iets doet wat niet van hem wordt verwacht. Mijn eigen inwoners uit Oostende vinden het ook wel leuk.”

"Ik zing graag, maar gelukkig moest ik het niet lang geheim houden"

“Mijn kinderen kennen mij en weten dat ik graag zing en dat ik tijdens mijn jeugdjaren een muzikale opleiding heb genoten, maar zij hadden toch niet verwacht dat ik aan The Masked Singer zou deelnemen.”

“Het grote voordeel was dat ik in de eerste aflevering deelnam en er ook al onmiddellijk uit ging want dan moest ik niet langer ontkennen. Als ik nu zie hoe sommige figuren wekenlang moeten blijven ontkennen terwijl ze er nog in zitten en terwijl ze zelfs gestalkt worden. Ik weet niet of ik dat tegenover mijn kinderen zou kunnen volhouden.”

Kleinkinderen kijken met open mond naar hun opa

“Ik heb twee kleinkinderen en die staan met open mond te kijken als we nog eens naar mijn ontmaskering kijken op tv en ze zien dat hun opa monster is.”

“Ik ben met The Masked Singer authentiek gebleven, ik ben wie ik ben. Van in mijn jeugdjaren sprong ik al regelmatig op een podium om een liedje te zingen en mensen te vermaken. Ik ben altijd wel te vinden voor een leuk amusement.”