Kim Van Oncen grijpt iedereen naar de keel met pakkend bericht: “Al zeven jaar gemis”

door: ASX
Kim Van Oncen
Afbeelding bron: wvds

Radiopresentatrice Kim Van Oncen maakte deze week haar comeback op radio2. De sidekick van Peter Van de Veire laste enkele weken geleden een pauze in om bij haar zieke papa te kunnen zijn.

“Mijn plaats was nu bij mijn familie”, liet Kim zich ontvallen begin deze week tijdens ‘Goeiemorgen Morgen!’, het programma dat ze samen met Peter Van de Veire presenteert. Verdere details over de gezondheidstoestand van haar vader wil Kim liever niet kwijt.

“Het waren wel een paar heel uitdagende weken”, bekende de Antwerpse actrice. Ook gisteren beleefde Kim een heftige dag. Het was dag op dag zeven jaar geleden dat zij en haar partner Niels De Jonck hun dochtertje Pippa verloren. Kim deelde op Instagram Stories een pakkende boodschap die iedereen naar de keel grijpt.

“Zo akelig ver weg en ongelofelijk dichtbij. De laatste tijd meer dan anders”, klinkt het. “Al zeven jaar gemis om precies te zijn”, gaat het verder. Gelukkig kan Kim zich optrekken aan de steun van vrienden en familie. “Wat heb ik mooie mensen rondom mij die dat niet vergeten”, besluit Kim.

Kim Van Oncen
Afbeelding bron: Instagram @kimvanoncen