Lotte Vanwezemael helemaal in de war door haar nieuwe vriend: "Weet het eigenlijk niet meer zo goed"

door: LHX
Lotte Vanwezemael
Afbeelding bron: Photonews

Zo'n twee jaar lang was seksuologe Lotte Vanwezemael single, na een lange, serieuze relatie. Eind november vond ze opnieuw de liefde, bij Max Henrard.

Lotte Vanwezemael is erg gelukkig met haar nieuwe vriend. In een interview met Het Belang van Limburg vertelt ze dat Max erg enthousiast en sociaal is. Tegelijkertijd heeft hij een klein hartje, al toont hij niet altijd makkelijk zijn gevoelens.

"Ik hoop gelukkig te worden met Max: samenhokken en kinderen krijgen", zegt ze. Dat klinkt veelbelovend, al is er nog wel een lastige knoop die ze moet doorhakken. Max woont namelijk in Hoeselt, en Lotte in Kaulille.

Het huis waarin ze woont, kocht ze met haar ex-vriend. Ze dacht dat ze er voor altijd zou blijven wonen, maar daar is ze inmiddels niet zo zeker meer van. 

"Het voelt wel als mijn thuis, want mijn ouders en mijn zussen wonen in de buurt, maar het is inderdaad vijftig minuten rijden naar Max, dus ik weet het eigenlijk niet meer zo goed", klinkt het. "Ik denk dat, als we ooit gaan samenwonen, we eerder voor Hasselt zullen kiezen."

Download nu de gratis app van Redactie24