Lotte Vanwezemael shockeert met beelden van nacht in discotheek: "Dringend tijd dat ze met de neus op de feiten wordt gedrukt"

door: LHX
Lotte Vanwezemael
Afbeelding bron: Photonews

Dat Lotte Vanwezemael een echt feestbeest is, is regelmatig te zien op haar Instagramaccount. Het afgelopen weekend was ze te vinden in discotheek Versuz.

Op social media is Lotte Vanwezemael te zien samen met influencer en model Luna Stevens. De twee hebben een wit pilletje op hun tong liggen. De beelden lokken heel wat verontwaardigde reacties uit.

"VRT-gezicht en rolmodellen/influencers voor onze jeugd die openlijk drugs promoten... Dit kan toch absoluut niet?", schrijft N-VA-politica Maaike De Vreese op Instagram. "Dit kan toch absoluut niet? Dringend tijd dat ze eens met de neus op de feiten gedrukt worden en de verhalen van ex-drugsverslaafden en hun omgeving horen."

Volgens Kevin Destadsbader, Lottes manager, is dit alles echter een misverstand. Aan Het Laatste Nieuws laat hij weten dat de pilletjes pepermuntjes waren die door Versuz waren uitgedeeld. Volgens hem zou Lotte nooit drugs promoten.