Prachtig om te zien: Peter Van de Veire helemaal overdonderd door boodschap van zijn zoontje Lex

door: LHX
Peter Van de Veire
Afbeelding bron: Photonews

Samen met zijn partner Ilse heeft Peter Van de Veire een zoontje, Lex. Het jongetje is onlangs vijf jaar geworden.

Op zondag werden heel wat vaders in de bloemetjes gezet door hun kinderen. Ook Peter Van de Veire kreeg een bijzondere boodschap van zijn zoontje Lex. Die kreeg daarbij hulp van Peters collega Margaux.

"Peter, kan jij even meekomen?", zien we Margaux aan Peter vragen in een filmpje op Instagram. Peter weet niet wat hij moet verwachten. "Ik maak mij echt veel zorgen nu", reageert hij.

Hij wordt gevraagd om te gaan zitten en naar een filmpje te kijken op een laptop. "Het is Vaderdag vandaag, en ik ben op stap voor een zeer speciale reportage, in Temse", zien we Margaux zeggen.

Vervolgens neemt ze een kort interview af met de kleine Lex. "De beste papa van de wereld", noemt het jongetje zijn papa. "Hij kan goed monstertje spelen in het springkasteel"

Wanneer hij de vraag krijgt of er iets is dat Peter niet zo goed kan, antwoordt hij negatief. "Hij kan alles. En hij vaart op zee. Hij is een zeeman", klinkt het. "Ik hou van papa met heel mijn hart."

Peter is helemaal vertederd door de beelden. "Zo mooi", reageert hij. Dat kunnen zijn volgers beamen. "Wat een lieverd", schrijven ze in de commentaren. "Zo schattig, echt leuk."