Deze royals sturen hun kat naar Belgische nationale feestdag

door: BCM
Afbeelding bron: Photonews

Binnenkort voert België weer haar nationale feestdag. Op 21 juli kan de koninklijke familie niet ontbreken, maar sommigen laten dit toch aan zich voorbijgaan.

Het koninklijk paleis heeft een bericht uitgestuurd over welke leden van de koninklijke familie van de partij zullen tijdens het défilé op 21 juli. 

Het bericht klinkt als volgt: "In het kader van de plechtigheid van de nationale feestdag wonen de koning en de koningin, prinses Astrid en prins Lorenz, prins Laurent en prinses Claire, prinses Delphine en dhr. Jim O'Hare op 21 juli 2022 het militair en burgerlijk défilé op het Paleizenplein bij."

Voor prinses Delphine is het de tweede keer dat ze meeviert. De aanwezigheid van Prinses Claire is opvallend, aangezien ze dit de laatste twee jaar aan zich liet voorbijgaan. In 2021 liep ze het coronavirus op, in 2021 kwam er geen verdere uitleg.

Twee royals zijn dan weer afwezig: koning Albert en koningin Paolo. Al hoeft dat niet te verbazen, want de laatste keer dat het koppel meevierde dateert al van 2013.