Journalist 'Delphine, mijn verhaal' openhartig over de samenwerking met prinses Delphine: "Dat viel mij op aan haar"

door: ISL
Afbeelding bron: Instagram @delphine_de_saxe_cobourg

'Delphine, mijn verhaal' is een driedelige docureeks op één waarin prinses Delphine zélf haar verhaal doet. Voor het eerst horen we uit haar eigen mond hoe ze zich voelde tijdens haar jeugd en de mediaheisa rond haar vader, koning Albert.

Journalist Chris Michel kreeg de eer om samen met prinses Delphine de reeks te maken. Door de samenwerking kreeg hij een speciale band met de prinses, en daar vertelt hij graag meer over in Story. Want één moment zal hem altijd bijblijven.

“Wat mij opviel was het moment dat ze terugkwam van het bezoek aan haar vader eind 2020, toen hij haar had uitgenodigd. Toen was ze van het ene op het andere moment een heel andere Delphine. Ze was opgelucht, gelukkig, ontspannen", klinkt het.

"Ik merkte dat dat bezoek na 20 jaar Delphine compleet veranderd had. Het was alsof een fee met een toverstokje op haar had getikt en alles ineens van haar schouders was gevallen”, aldus Chris. Achteraf vertelde ze hem nog dat het voor haar voelde alsof ze koning Albert de dag ervoor nog had gezien.