Kate Middleton deelt fantastische beelden van haar kinderen: Filmpje raakt fans enorm

door: WVDS
Kate Middleton
Afbeelding bron: Bart Lenoir / Shutterstock.com

Kate Middleton en prins William hebben drie prachtige kinderen: George, Charlotte en Louis. Kate probeert zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij het dagelijkse leven van haar kinderen.

Het is ook geweten dat Kate graag kookt en bakt. En dat doet ze ook met haar kinderen samen. Ze heeft naar aanleiding van het Jubileum voor Queen Elizabeth een heel leuk filmpje gedeeld. 

Ze schrijft erbij: “Cakejes aan het bakken voor de lokale gemeenschap van Cardiff om van te genieten tijdens een Platinum Jubileum straatfeestje. Wij hopen dat jullie ze lekker vinden!”

In het filmpje kan je zien hoe de drie kinderen samen met hun mama aan de slag gaan en ze hun uiterste best doen. En er mag al eens gelachen worden. Er is een geweldige foto van een pretmomentje tussen Charlotte en haar mama.

Hun fans vinden het geweldig dat Kate dit met hen deelt. “Het beste dat ik tot nu toe heb gezien aan foto’s: naturel+familie=hemels”, “Wat een fijne kleine mensen zijn het aan het worden. Hartelijk bedankt om zoveel van hen met ons te delen dit weekend”, zijn enkele reacties.