Kate Middleton wordt 40: Nieuwe foto’s zorgen voor verdeeldheid bij fans

door: WVDS
Kate Middleton
Afbeelding bron: Bart Lenoir / Shutterstock.com

Kate Middleton wordt op 9 januari 40 jaar. Naar aanleiding van die gelegenheid heeft ze zaterdag zelf nieuwe foto’s vrijgegeven. De foto's werden in november genomen in de Kew Gardens in Londen. Modefotograaf Paolo Roversi had de eer om de foto’s van Kate te maken.

 

Op één van de foto's poseert Kate met de allure van een toekomstige koningin. In een elegante witte jurk van chiffon en open hals. Ze draagt haar diamanten en parelvormige oorbellen en haar iconische verlovingsring, die toebehoorden aan prinses Diana.

De kledingstijl, hoe de portretten werden gemaakt, de meningen van haar fans konden niet verder uit elkaar liggen. “Ik moest deze foto gewoon laten lijken alsof hij uit het Victoriaanse tijdperk kwam. Ze is prachtig!” of "Sterke Sissi van Oostenrijk vibes ...." of "Dames en heren, de toekomstige koningin-gemaal van het Verenigd Koninkrijk...", klinkt het.

Maar zo denkt niet iedereen. Voor sommigen is ze nog veel te jong voor dit type foto's. “Ze lijkt wel 60. Het is veel te ouderwets. Eerlijk hoeveel 40-jarigen zouden zich zo kleden voor een fotoshoot.  Geen sfeer. Typisch het huis van Windsor. (...)" of "Ik word morgen ook 40, maar mijn portret... ziet er niet zo uit".