Nadat Koning Albert onwel geworden is: “De verrassende échte reden”

door: PMN
Koning Albert
Afbeelding bron: Photonews

Donderdag kwam er een alarmerend bericht. Koning Albert is onwel geworden tijdens zijn vakantie in Zuid-Frankrijk. Hij kwam daar lelijk ten val.
 

De 89-jarige koning Albert verblijft met koningin Paola in hun buitenverblijf in Châteauneuf-Grasse, een dorpje aan de Côte d’Azur. Daar kwam de vorst maandag ten val.

Koning Albert voelde zich plots niet lekker en kwam ten val. “Er is een dokter ter plaatse geweest”, legt paleiswoordvoerder Lore Vandoorne uit in Het Laatste Nieuws. “De koning moest niet naar het ziekenhuis. Zijn toestand is ook nooit levensbedreigend geweest.”

"Koning Albert had last van de koude en dat is de reden waarom hij onwel werd"

Volgens een intimus is koning Albert hard geschrokken van de commotie in ons land omtrent zijn val. Het gaat intussen de goede richting uit met hem. Hij stelt het goed.

De intimus denkt de échte reden te weten waarom koning Albert onwel werd. “Het kan misschien verrassend klinken voor het zuiden van Frankrijk, maar volgens mij had hij eerder last van de koude dan van de warmte. Het was maandag regenachtig, vochtig weer, terwijl eergisteren er de zon scheen.”