Ongemeen hard wat Delphine Van Saksen-Coburg te horen krijgt van advocaten koning Albert II

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Delphine Van Saksen-Coburg hoopt dat ze binnenkort ook nog eens haar vader koning Albert II kan ontmoeten. Die liet zelf weten dat hij verheugd is dat Delphine al met koning Filip gesproken heeft.

Misschien kunnen Delphin en koning Albert II op termijn dan toch nog de strijdbijl begraven. Een strijd die ongemeen hard gevoerd is. Dat blijkt ook uit deze anekdote van Delphine bij ‘60 Minutes Australa’.

“Toen het resultaat van de DNA-test bekend werd, vertelde zijn advocaat dat hij zich nooit echt als de vader van Delphine had gevoeld, dat hij geen emoties voor haar had enzoverder.”

“Ik voelde mij toen zo verraden omdat je moet weten dat ik hem gedurende al die jaren volledig heb beschermd. Ik hield van hem.”

"Blijf me gewoon Delphine noemen"

Waarom die heisa en de ontkenning zo lang? “Ik weet het niet. Misschien heeft het te maken met de godsdienst. Ze zijn heel religieus, heel katholiek. Misschien zijn ze bang?”

“Ik zal mensen vragen om me gewoon Delphine te blijven noemen. Dat ben ik en dat is mijn artiestennaam en ik zal altijd een kunstenaar blijven.”