Prins Harry maakt Netflix woedend: Zij betalen miljoenen en dan doet hij dit

door: WVDS
Queen Elizabeth en prins Harry
Afbeelding bron: Photonews

Prins Harry en Meghan Markle tekenden een deal van 131 miljoen euro met Netflix. Maar het koppel leverde tot nu toe nog niets op aan de streaminggigant van de beloofde programma’s en documentaires.

De camera’s van Netflix waren aan het filmen voor Heart Of Invictus, een documentaire over zijn evenement voor gewonden en gewond dienstpersoneel en veteranen. Het koppel maakte een tussenstop in Windsor en had gesprekken met de Queen en prins Charles.

In plaats van de details over zijn bezoek aan zijn grootmoeder voor de Netflix-show te houden, onthulde hij wat er gebeurde tijdens zijn ontmoeting met Queen Elizabeth aan concurrent NBC-journalist Hoda Kotb.

Harry vertelde over het geheime bezoek: "Zowel Meg als ik hebben thee met haar gedronken. Het was gewoon zo leuk om haar te zien. Je weet dat ze in topvorm is. Ze heeft altijd een goed gevoel voor humor bij mij."

Een industrie-expert begrijpt de frustratie van Netflix volledig: "Netflix betaalt hen miljoenen en ze geven al hun beste interviews aan andere netwerken. Verwachten ze dat Netflix daar blij mee is?"