Queen Elizabeth voelt zich duidelijk veel gelukkiger na ingrijpende verandering in haar leven

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Queen Elizabeth besliste aan het begin van de pandemie uit Buckingham Palace weg te gaan. Ze verhuisde permanent naar Windsor Castle.

Dat Queen Elizabeth een zwak heeft voor Windsor Castle was al lang geweten. Ze heeft heel haar leven in het 900 jaar oude gebouw gewoond. Zowel in het hoofdkasteel zelf als in de Royal Lodge met haar ouders toen ze jong was.

Darren McGrady, die 15 jaar de koninklijke chef-kok was voor de koninklijke familie werkte, zei over haar verhuis: "Het is geen verrassing dat de koningin naar Windsor is verhuisd, ze heeft nooit echt van het paleis gehouden, het is altijd het kantoor van de koningin geweest".

"De koningin kan daar naar buiten, de honden uitlaten, naar de paarden in de achtertuin kijken. Dat is haar passie, dat zijn haar hobby's. En waarom zou ze daar op haar 96ste niet van kunnen genieten.”

Windsor is ook de plaats waar haar overleden echtgenoot, de hertog van Edinburgh, zijn laatste dagen doorbracht en waar zijn begrafenis werd gehouden in St George's Chapel, schrijft The Mirror.