Royalty-expert twijfelt niet: Prins Harry en Meghan Markle buiten Queen Elizabeth uit

door: WVDS
Prins Harry en Meghan Markle
Afbeelding bron: Photonews

Prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle brachten een kort bezoek aan koningin Elizabeth en prins Charles. Maar niet iedereen gelooft dat het bezoek er kwam uit sympathie voor hun familie. Zo zouden ze alleen maar aan zichzelf denken.

Het bezoek zou alles te maken hebben met de miljoenendeal die Harry en Meghan sloten met Netflix om enkele inspirerende programma’s te maken. Royalty-journalist Charles Rae geeft zijn mening.

“De Netflix-ploeg zal Harry en Meghan absoluut op hun voordeligst neerzetten. Het zal lijken alsof Harry en Meghan nog steeds deel uitmaken van de koninklijke familie, terwijl ze gewone burgers zijn. Het hele doel is om te laten zien dat ze nog steeds als heel belangrijk worden beschouwd”.

Schrijver Tom Bower, die momenteel werkt aan een boek over Meghan heeft het zelfs over het uitbuiten van een situatie. “Ik twijfel er niet aan dat ze het gedaan hebben voor hun Netflix-documentaire”, schrijft het Nederlandse weekblad Story.

“De hertog en hertogin van Sussex hebben een oude, niet gezonde dame uitgebuit om hun geloofwaardigheid een boost te geven. En de adviseurs van de koningin hebben haar daar niet tegen beschermd.”