Royalty-expert werpt nieuw licht op ruzie tussen Meghan Markle en kleedster Queen Elizabeth

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Tina Brown, de auteur van een nieuw boek over de koninklijke familie, beweert dat de Meghan Markle een leading-lady status wilde in het Verenigd Koninkrijk.

In haar boek 'The Palace Papers: Inside The House Of Windsor - The Truth And The Turmoil' schrijft Tina Brown: "Meghan verwierf een reputatie onder de marketeers van luxemerken dat ze van harte geïnteresseerd was in het ontvangen van zakken met designer producten."

Na haar huwelijk met Harry wilde Meghan naar verluidt nog steeds de freebies van luxemerken blijven ontvangen. De schrijfster heeft inzage gehad in een bericht waarin Meghan een promoter laat weten dat ze haar nog steeds producten mogen blijven sturen.

En de schrijfster werpt ook een nieuw licht op de ruzie tussen Harry, Meghan en Angela Kelly, de kleedster en persoonlijke assistente van de koningin, schrijft The Sun.

Het gekibbel ging over de keuze van de tiara die op Meghan en Harry's bruiloft zou worden gedragen, zo wordt beweerd. Volgens Brown gebruikte Meghan de vertrouwde assistente van Hare Majesteit als een Hollywood-stylist.

Ze schrijft: "Meghan zag niet, of kon niet, het verschil zien tussen de persoonlijke adjudant van de koningin en een contractstylist bij NBC Universal."