Royaltywatcher ziet hoe prins Harry leven van 95-jarige Queen Elizabeth opnieuw zuur maakt

door: WVDS
Queen Elizabeth en prins Harry
Afbeelding bron: Photonews

Het afgelopen jaar lijkt het er wel op dat prins Harry er genoegen in schijnt te scheppen om het leven van zijn 95-jarige grootmoeder Queen Elizabeth nog moeilijker te maken tijdens de moeilijkste momenten van haar leven.

Royaltywatcher Piers Morgan schrijft in The Sun dat prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle eerst al de Britse monarchie deed daveren door het schokkende interview met Oprah Winfrey. Nu zou Harry met een volgende eis komen die het leven van de koningin zuur maakt.

En dat op een moment dat de vorstin nog aan het bekomen is van wat voor haar een ongelooflijk moeilijke - maar zeer noodzakelijke - beslissing moet zijn geweest om haar lievelingszoon prins Andrew publiekelijk te vernederen.

Prins Harry eist dit keer van het ministerie van Binnenlandse Zaken in Engeland dat zij hem en zijn gezin de koninklijke bescherming teruggeeft die hij genoot voor zijn dramatische vertrek naar Amerika. Anders wil hij een rechtszaak aanspannen.

Als hij zijn dreigement doorzet, zal hij de eerste van de koninklijke familie zijn die de regering van Queen Elizabeth aanklaagt. Opnieuw zorgen dus voor de koningin door haar kleinzoon.