Time Magazine lokt scherpe reacties uit met foto van Meghan en prins Harry: “Schaam je”

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Volgens Time Magazine behoren prins Harry en Meghan tot de 100 meest invloedrijke mensen van 2021. Het koppel prijkt op de cover van het magazine.

"In een wereld waar iedereen een mening heeft over mensen die ze niet kennen, hebben de hertog en hertogin compassie met de mensen die ze niet kennen. Ze hebben niet alleen een opinie, ze rennen naar de strijd toe", is een quote op hun Instagram Pagina.

De foto van Meghan Markle en prins Harry lokt veel reacties uit. “Het lijkt alsof hij zich achter haar verschuilt en dat zij de baas is”, “Waarom staat hij achter haar? Ze zouden zij aan zij moeten staan” of “Ze zien er niet eens uit als zichzelf. Dit is een afschuwelijke foto van hen.”

Het feit dat ze mensen zouden inspireren schiet bij velen in het verkeerde keelgat. Zo schrijft iemand: “Ik wil ook worstelen zoals zij”.  Nog iemand is zwaar teleurgesteld in het magazine.

“Dit is zo teleurstellend, hoe zit het met onze medewerkers in de gezondheidszorg, eerste hulpverleners en belangrijke medewerkers die de strijd aangingen met deze pandemie?!?! Schaam je Time magazine.”