Delhaize heeft wat nieuws voor de klanten: Snel klaar en kost zo'n 5 euro

door: STS
Delhaize
Afbeelding bron: Photonews

Supermarktketen Delhaize breidt het aanbod uit. Klanten krijgen de keuze uit vijf nieuwe maaltijdboxen, die het gezicht dragen van drie Olympische en twee Paralympische atleten.

De verkoop van maaltijdboxen zit in de lift, stelt Delhaize vast. Er worden maandelijks 175.000 maaltijdboxen verkocht in de Delhaize-winkels, en met de toevoeging van vijf nieuwe stijgt het aanbod tot meer dan dertig.

De vijf nieuwe maaltijdboxen zijn 'Groene curry', 'Maaltijdsalade met kip', 'Bami Goreng', 'Curry madras' en 'Pizza Diabolo'. Ze zijn herkenbaar aan de Belgische vlag en de Belgische atleten op de verpakking.

De vijf nieuwe maaltijdboxen

"Groene curry - de favoriet van paralympisch atleet (en tweevoudig brons op de vorige Spelen) Roger Habsch: kan perfect vegetarisch of - zoals Roger het zelf ook graag doet - met wat extra blokjes kipfilet."

"Maaltijdsalade met kip - de favoriet van judoka Jorre Verstraeten: een forse salade, zoals een sterke judoka nodig heeft, maar tegelijk licht en bomvol smaak."

"Bami Goreng - het Oosters tintje in het aanbod komt van paralympisch badmintonspeelster Man-Kei To: roergebakken noedels met fijnzinnige maar explosieve smaakmakers."

"Curry madras - een tweede, maar heel andere curry, deze keer van professioneel boksster Oshin Derieuw: dat hier veel punch in zit, spreekt voor zich!"

"Pizza Diabolo - een topper met een Italiaanse naam, net als badmintonner Julien Carraggi zelf: een pittige pizza, om een sportief weekmenu mee af te ronden."

Maaltijdbox voor zo'n 5 euro

De vijf nieuwe maaltijdboxen zijn sinds deze week te koop in de winkels van Delhaize en op de website van de supermarktketen. Ze kosten tussen 5,49 en 5,79 euro.

Volg Redactie24 nu op Instagram

Maaltijdbox
Afbeelding bron: Delhaize