Iedereen wil de draagbare mini printer uit Action: printen zonder inkt en overal op zak

door: MRO
Action
Afbeelding bron: Photonews

Action plaatst elke week enkele nieuwe producten op de webshop. Deze week springt één bijzonder leuk apparaat in het oog: een mini-printer die kan printen zonder inkt.

Het gebeurt ons allemaal wel eens, net op het moment dat we iets willen afdrukken is het inktpatroon leeg. Action verkoopt nu een mini printer waarmee je kan printen zonder inkt. Het apparaat werkt via thermische printtechnologie en drukt alles zwart-wit af, zonder een druppel inkt te gebruiken.

De Fichero mini pocket printer is slechts 8,1 x 8,1 x 4,2 cm groot en kan je dus eenvoudig overal mee naartoe nemen. De printer is uitgerust met een oplaadbare batterij die 24 uur meegaat. Printen doe je via een bluetooth-verbinding.

Het kleine formaat is superhandig om etiketten of labels te printen om op voorraadpotten te kleven of om te sorteren in je garage of opbergruimte, maar eveneens om kleine foto's af te drukken.

De mini pocket printer wordt geleverd met 3 printrollen, waaronder 1 witte stickerrol. Het toestel kost slechts 24,95 euro en is enkel op de webshop van Action verkrijgbaar via deze link.

Action verkoopt ook navulling voor deze mini pocket printer: 5 rollen in verschillende kleuren. De prijs daarvoor bedraagt 9,95 euro.

Mini pocket printer uit Action