Lidl lanceert erg hoge kortingen: ‘Koopjes te doen tijdens aprildeals’

door: PMN
Lidl
Afbeelding bron: MRO

Zin in een koopje? Lidl lanceert deze week hoge kortingen op verschillende producten. Dat laat de supermarkt zelf weten.

Lidl pakt uit met ‘aprildeals’. Deze week kan je er koopjes doen. Er zijn immers kortingen die kunnen oplopen tot 50%. De actie start op maandag 8 april en eindigt op zondag 14 april en zolang de voorraad strekt.

De kortingen gelden voor heel wat producten. Zo krijg je grote kortingen op keukengerei. Een aluminium Tefalplan heb je aan 24,99 terwijl die normaal 42,99 euro. Dat is dus een korting van 41%.

Maar ook op gebied van kleding kan je koopjes doen bij Lidl deze week. Je hebt al een pyjama voor 4,99 euro. Dat is maar liefst 50% korting.

Deze week ook grote kortingen op elektrische toestellen bij Lidl

Verder vinden we ook kortingen terug op allerlei elektrische toestellen voor in huis. Een ‘Silvercrest’ handstofzuiger heb je voor 19,99 euro. De normale prijs bedraagt 32,99 euro.

Lidl heeft ook elk wat wils, ook voor de kinderen. Wat dacht je van een gocart met een korting van 43%? Normaal betaal je 79,99 euro voor de gocart, nu nog 44,99 euro. Alle aprideals kan je bekijken op de website van de supermarkt.

Volg Redactie24 nu ook via WhatsApp

Tags actie lidl