Populair en voordelig product uit Action uitgeroepen tot 'Beste koop'

door: MRO
Action

Action is trots over één product in het bijzonder, dat in een test van Testaankoop bestempeld werd als 'beste koop'. Het gaat om zonnecrème met factor 30.

Action verkoopt zonnecrèmes, zonneolie en aftersun van het merk Zenova. Deze producten beschermen en verzorgen de huid. De winkelketen benadrukt dat de Zenova-producten geen octocryleen en geen microplastics bevatten.

Voor wie goedkoop en veilig de zon in wil, prijst Action de Zenova zonnemelk sensitive aan. Deze zonnemelk is makkelijk aan te brengen en werd door Testaankoop uitgeroepen tot 'Beste koop' uit een test van 23 zonnecrèmes met SPF 30.

Action verkoopt deze Zenova sensitive zonnecrème SPF 30 voor 4,79 euro voor 200 ml. Er is ook een zonnecrème van dit merk voor kinderen met SPF 50+ voor 6,49 euro en voor volwassenen met SPF 50 voor 5,99 euro.

zonnecremeAct
Afbeelding bron: Action

Hoelang mag je met zonnecrème SPF 30 in de zon?

In principe mag je met SPF 30 ongeveer 30 keer langer in de zon blijven dan zonder bescherming. Als je normaal na 10 minuten zou verbranden, zou je dus ongeveer 300 minuten in de zon kunnen blijven.

Toch is het belangrijk om je ongeveer elke twee uur opnieuw in te smeren met zonnecrème, zeker na het zwemmen. De hoeveelheid zonnecrème die je smeert, heeft ook een invloed op hoe goed je tegen de zon beschermd bent.