Dina Tersago doet een opvallende bekentenis over 'Boer zkt Vrouw': "Lag ik vroeger van wakker"

door: ISL
Dina Tersago
Afbeelding bron: VTM

Zondag trekt Dina Tersago weer haar caoutchouc laarzen aan om vier nieuwe boeren te ontmoeten. Voor de veertiende keer helpt ze boeren aan een lief in 'Boer zkt Vrouw'. 

Hoewel Dina Tersago 'Boer zkt Vrouw' al zo vaak presenteerde, zit er bijlange nog geen sleet op. Het programma is als een kindje voor haar, dat vertelt de blondine zelf aan Story.

Ze zegt dat ze ook nu nog wat zenuwen heeft als ze naar een nieuwe boerderij rijdt. Dina is dan ook iemand die de lat graag hoog legt. Daardoor komen er soms twijfels aan te pas. Had ze het gesprek beter niet anders aangepakt? Of had ze niet dieper moeten ingaan op bepaalde onderwerpen? Daarover kan ze naar eigen zeggen blijven malen in haar hoofd.

Dina geeft eerlijk toe dat ze dat vroeger wel eens mee kon nemen naar huis en daarover wakker kon liggen. Maar die tijd is gelukkig voorbij. Met het ouder worden is ze rustiger en zelfverzekerder geworden. Zeker nu ze mama is, kan ze de dingen beter relativeren. “Zodra ik thuis ben, laat ik mijn werk rusten en gaat alle aandacht naar mijn gezin”, besluit de presentatrice.