Erika Van Tielen openhartig over gemis: Fans van ‘Familie’ zijn het unaniem eens

door: WVDS
Afbeelding bron: VTM

Nadat haar personage Amélie een niertransplantatie onderging, schreven de scenaristen van ‘ Familie’ haar uit de reeks. Veel fans vragen zich af met wat Erika Van Tielen nu bezig is.

Op haar Instagramaccount geeft Erika Van Tielen een duidelijk antwoord op die vraag. “No worries. Ik verveel me niet en ik ben niet werkloos. Wat ze dan wel doet? Reclamespots inlezen, online filmpjes presenteren en social media content maken voor verschillende partners."

Maar toch is ze openhartig over het gemis aan acteer- of presentatiewerk. “Uiteraard hoop ik dat er vanaf dit najaar weer meer podiumpresentaties bijkomen én een mooie rol in een nog mooiere reeks of film. Want ik mis het wel, dat acteren voor een camera en dat presenteren voor een publiek.”

Haar volgers zijn het unaniem eens over de acteerprestaties van Erika: “Mocht ik een regisseur zijn ik caste je sowieso voor een rol”, “Dat komt wel, een goede actrice zoals jij vindt altijd wel een toffe rol. Succes!”, “Je speelde je rol van Amélie fantastisch goed.. hopelijk kom je nog terug in ‘ Familie’. je bent een hele goeie actrice Erika!”.