Gert Verhulst heeft grote aankondiging: "Ik ben bijzonder trots"

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Het heeft een hele tijd geduurd, maar binnenkort is het zover: Spektakel-Musical '40-45' wordt hernomen. Omwille van de coronapandemie werden de voorstellingen uitgesteld.

Met de voorstellingen van 'Daens' achter de rug, beginnen de cast en crew van '40-45' met hun uitgestelde voorstellingen in het Pop-Up Theater in Puurs. Er worden meteen een aantal nieuwe acteurs geïntroduceerd.

Zo zien we Ludo Hoogmartens (bekend van Aspe, red.) en Ianthe Tavernier. Ruben Van Keer zal naast Jelle Cleymans en 'Familie'-acteur Jo Hens in de rol van Staf Segers. Ella Leyers maakt dan weer haar musicaldebuut als Marie.

"Voor een prestigieuze productie als '40-45' heb je voor elke rol steengoede acteurs nodig. Ik ben dan ook bijzonder trots dat we vandaag Ella Leyers, Ruben Van Keer, Ianthe Tavernier en Ludo Hoogmartens kunnen toevoegen aan de cast", zegt Gert Verhulst.

"We kijken er naar uit om deze krachtige productie opnieuw los te laten op het publiek", aldus de Studio 100-topman en bezieler van '40-45'.