Gordon wil wat laten zien aan iedereen die denkt dat hij zijn hond Toto heeft gedumpt

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Het is een heftige periode voor Gordon: hij verhuist naar Dubai. Wat die grote stap nog heftiger heeft gemaakt, is de stroom van kritiek die hij over zich heen heeft gekregen.

Gordon is net een tijdje in Dubai geweest om zijn visum in orde te brengen. Zijn hondje, Toto, moest nog even thuisblijven. Hij vliegt in oktober mee met zijn baasje naar zijn nieuwe woonplaats.

Er waren echter heel wat mensen die dat niet wisten, en dachten dat Gordon Toto grofweg had achtergelaten in Nederland. Hij kreeg daarom bakken kritiek over zich heen.

“Voor al die mensen die commentaar hebben over of Toto nu wel of niet meegaat…”, begint Gordon een videoboodschap op Instagram. Hij laat vervolgens zien hoe graag hij Toto ziet. Hij heeft immers enkele speeltjes voor hem meegenomen uit Dubai: een pluchen palmboom, een pluchen bierflesje en een pluchen fles whiskey.

Zijn volgers zien hoeveel liefde hij heeft voor Toto en steunen hem. “Laat al die negatieve reacties lekker achter je”, klinkt het. “Die mensen zijn gewoon jaloers op wie je bent!”

Tags Gordon