Laura Lieckens deelt pakkende woorden als plusmama

door: WVDS
Laura Lieckens
Afbeelding bron: Instagram @lauralieckens

Laura Lieckens maakte onlangs bekend opnieuw de liefde te hebben gevonden bij Yorben. Nu deelt ze een pakkende tekst waaruit blijkt dat ze ook plusmama is van Enthe, het dochtertje van Yorben.

“Exact 25 jaar geleden leerde ik mijn plusmama kennen. Wat onwennig in het begin, maar al snel sloot ik ze in mijn armen. 25 jaar later kreeg ik van mijn vriend het mooiste geschenk uit mijn leven. Met een klein hartje maakte ik kennis met een kleine meid, die net zo zenuwachtig was als ik”, schrijft Laura bij een foto van haar en kleine Enthe.

Enthe, de dochter van Yorben, heeft Laura nu al helemaal opgenomen in haar hart. "Maar al snel merkte ik wat voor een liefdevol, dankbaar en warm klein meisje voor me stond. Al snel sloten we elkaar in de armen en heeft ze het grootste plaatsje in mijn hart veroverd."

Ook heeft Laura fijne woorden voor de mama van Enthe: “Dank je wel om mij vanaf het begin te accepteren, te steunen en mij met het mooiste berichtje te verrassen. Dat laat alleen maar zien wat voor een topwijf je bent.” 

De mama van Enthe heeft ook pakkende woorden voor Laura: “Ik kon me geen betere persoon toewensen om de mama’rol’ mee te delen. Jullie zijn een topteam. Bedankt om er altijd voor haar te zijn".