An Lemmens rouwt om haar vader en zus: “Dat bracht me overweldigend aan het huilen”

door: WVDS
An Lemmens
Afbeelding bron: Photonews

Dat An Lemmens het afgelopen jaar haar zus en haar vader verloor, wist haast niemand. Ze bleef aan het werk, maar het zware verdriet overweldigde haar in een moment.

Uit het niets deelde An Lemmens plots een bericht online waarin ze spreekt over haar zware verliezen dit jaar. “Nadat ik dit jaar mijn dierbaarste zus en vader heb verloren, zijn sommige van mijn meest waardevolle en bevredigende ervaringen vaak gekleurd met een zweem van pijn.”

Dat ze onder die omstandigheden bleef functioneren verwondert ook haar manager Stijn Peeters. “Ze vindt dit iets van haarzelf, en daar kan je alleen maar respect voor opbrengen. Haar werk is ze altijd blijven doen. Het vergt veel professionaliteit om te blijven functioneren, zoals An gedaan heeft. Da’s enorm bewonderenswaardig”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Dat het gevoel van verdriet haar soms overvalt geeft de presentatrice ook aan in haar bericht: “Vandaag bracht een willekeurig liedje dat in de auto speelde me zo plotseling en overweldigend aan het huilen dat ik aan de kant moest om op adem te komen en weer te kalmeren.”

Tags An Lemmens