Rani De Coninck heeft het er moeilijk mee: “Ik heb een traantje gelaten”

door: WVDS
Rani Deconinck
Afbeelding bron: Play4

Rani De Coninck heeft drie kinderen Beau, Dora en Leon. Beau en Dora zijn de kinderen die de presentatrice met haar ex-man Gust De Coster kreeg.

Haar oudste zoon Beau heeft net het huis verlaten en is gaan samenwonen met zijn vriendin Morgane. Een pijnlijk moment voor Rani, hoewel ze tegelijk supertrots op hem is.

“Ik geef toe… ik heb een traantje gelaten toen hij hier twee weekends geleden wegreed. Omdat hij altijd ‘m’n eerste’ zal blijven, omdat ik hem zal missen (jaja, ook de dagelijkse vraag ‘mam, wat eten we vandaag?), maar vooral omdat het zo bijzonder is om er getuige van te mogen zijn dat je kinderen hun eigen leven uitbouwen.” 

Rani werd door haar zoon en zijn vriendin een eerste keer uitgenodigd. Ze mocht haar voetjes onder tafel schuiven. En ze heeft ervan genoten. Dat schrijft ze ook op Instagram.

“Zo genoten van m’n volwassen zoon z’n eigen deur te zien opentrekken en me samen met zijn vriendin welkom te heten… Samen te klinken op een gelukkig leven samen… Beau, ik ben nu al méga fier op jou en hoop dat ik nog vaak bij jullie langs mag komen!!!”.