Royaltywatcher trekt scherpe conclusie over prins Harry na aankondiging onthullend boek

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Prins Harry kondigde eerder deze week aan dat hij bezig is om een onthullend boek te schrijven. Het zal daarin zijn persoonlijke mening neerschrijven over zijn vertrek uit Engeland en het leven als een senior royal.

Het nieuws heeft de Britse koninklijke familie geschokt. En er is paniek ontstaan. Vooral de vraag: ‘Welke geheimen zal Harry uiteindelijk precies gaan onthullen?’, houdt de koninklijke leden bezig, schrijft The Sun.

In een tv-interview beweert koninklijk auteur Robert Jobson dat het uitbrengen van het boek aantoont dat Harry zich niets aantrekt van de gevoelens van zijn familie. "Ik ben er gewoon door geïntrigeerd, ik kijk er naar uit, om het te lezen, ik denk dat het een enorme impact zal hebben op de koninklijke familie en zeker op de relaties met zijn broer in de toekomst.”

"Maar wat het laat zien is dat Harry niets geeft om de gevoelens van zijn grootmoeder, broer of vader. Het maakt hem niet uit, hij heeft het geld nu, hij is onafhankelijk van zijn vader, hij is onafhankelijk van de koninklijke familie en hij denkt dat hij kan doen wat hij wil en het lijkt erop dat hij dat kan."