Royaltywatcher weet meer: Daarom willen Harry en Meghan Lilibet laten dopen in Windsor

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Prins Harry en Meghan Markle willen hun jongste dochter Lilibet laten dopen in het Engelse Windsor Castle, net als hun zoontje Archie en de andere kleinkinderen van koningin Elizabeth.

Een bron vertelde eerder aan de Daily Mail dat Harry zei dat het paar graag wacht tot de omstandigheden het toelaten om hun dochtertje te laten dopen in Windsor. Expert Russell Myers vertelde dat het zeker ongemakkelijk zou zijn als Harry en Meghan Lilibet in Engeland zouden laten dopen, omdat de spanningen binnen de familie nog steeds erg hoog oplopen.

Myers suggereerde verder nog dat de reden waarom de hertog en hertogin van Sussex, Lilibet Diana een koninklijke doop willen geven, is om hun koninklijke band te laten zien. 

Natuurlijk werd hun zoon Archie nog op Windsor Castle gedoopt. Maar dat was voordat ze wegvlogen om hun nieuwe leven in de Verenigde Staten op te bouwen. De royaltywatcher is ervan overtuigt dat ze zeker hun koninklijke band willen behouden omdat ze op die manier zeker zijn dat iedereen over hun koninklijke afkomst zal blijven praten.