Sofie Dumont kan het niet laten: Ook op reis blijft ze haar volgers tips geven voor lekker eten

door: WVDS
Afbeelding bron: Photonews

Sofie Dumont die professioneel constant bezig is met allerlei gerechten, kan het niet laten om ook op reis haar culinaire zintuigen te prikkelen. Ze is momenteel samen met haar familie op vakantie in Ibiza.

Ze ondernemen daar een boottocht. Maar het is niet alleen wat dobberen op het water, ze gaan er ook heerlijk genieten van wat de zee te bieden heeft. Tijdens de leuke boottocht maakt een koppel lekkere gerechten klaar voor hun gasten. Op Instagram plaatst de chef enkele foto’s, zodat haar volgers ook kunnen meegenieten.

“We zitten op een boot. Maak kennis met Toni and Pepita van Gastro Boat Ibiza. Het liefste koppel dat jullie en je vrienden kan meenemen op een onvergetelijke en avontuurlijke reis met eten op zee”, schrijft Sofie Dumont bij de zalige foto’s van de uitstap.

Haar volgers appreciëren deze tip van Sofie. “T is daar prachtig… en dat eten…heerlijk genieten!”, “Super mooie foto’s en dat zag er overheerlijk uit. Dat is echt genieten van jullie Vakantie”, “Ziet er super uit! Thanks for sharing! Dit moeten we onthouden voor onze girls trip”.