Viktor Verhulst geeft update: Zo gaat het momenteel met Nischie na haar operatie

door: WVDS
Viktor Verhulst en Nischie
Afbeelding bron: GoPlay

Viktor Verhulst is bezig met een grote ruiltoch. Onderweg heeft hij Nischie een hond uit het asiel meegenomen. Het is de bedoeling om ook voor haar een nieuw baasje te vinden. Maar Nischie moest dringend geopereerd worden.

Viktor ontdekte dat er iets grondig mis was met zijn hond Nishie. Toen ze bij hem thuis van de zetel sprong liet ze ‘smeurie’ achter en achteraf bij dierenarts bleek dat ze een baarmoederontsteking heeft, wat levensbedreigend is wanneer er niets aan gedaan wordt.

“Jij hebt er een goede uitgekozen”, reageert Gert Verhulst op het slechte nieuws dat zijn zoon hem brengt. Het advies van de dierenarts is onverbiddelijk: “De eerste dagen moet ze echt rusten en mag ze niet teveel wandelen, dus ik vrees dat de ruiltocht er voor haar opzit. 

Maar tegelijkertijd stelt ze Viktor ook gerust: “Je bent er vroeg bij, dus het komt wel in orde.” Viktor blijft nog bij haar de volgende ochtend tot de dokter aan de operatie begint. Daarna is te zien hoe Nischie mee wordt genomen om geopereerd te worden. “Ik moet naar buiten, want ik word emotioneel”, reageert Viktor die heel erg meeleeft met zijn hond.

Je kan de nieuwste aflevering van Viktors Grote Ruiltocht nu bekijken op GoPlay.be