Niels Albert snoert critici de mond na ingreep: “Daar heeft niemand zich mee te bemoeien”

door: ASX
Niels Albert
Afbeelding bron: Photonews

Het was even schrikken toen we op Instagram de laatste foto van Niels Albert zagen voorbijkomen. De voormalige veldrijder ziet er helemaal anders uit dan we van hem gewend zijn. Niels onderging namelijk een haartransplantatie.

En dus moesten de blonde manen van de ex-veldrijder eerst helemaal kaalgeschoren worden. “Dat is even wennen”, bekent Niels in Het Laatste Nieuws. “Het is maar 8 graden buiten, dat is koud met zo’n korte coupe”, klinkt het lachend.

Niels onderging naar eigen zeggen de ingreep omdat hij de laatste tijd steeds meer haar verloor. Een familietrekje, zo blijkt. “Mijn grootvader en vader hadden allebei weinig haar”, aldus Niels. Dus trok de veldrijder naar een kliniek in Hasselt voor een haartransplantatie.

Het nieuws werd door hemzelf bekendgemaakt via Instagram. “Ik snap het geheim rond esthetische ingrepen niet. Door dit te delen, wilde ik dat nog eens benadrukken. Waarom moet iemand zich daar in godsnaam over schamen?”, vraagt Niels zich af.

Mogelijke critici snoert Niels al meteen de mond. “Dit was een persoonlijke keuze en daar heeft niemand zich mee te bemoeien. Het is mijn keuze, mijn lichaam”, besluit Niels.