Afscheid van Angèle in 'Thuis' dan toch niet definitief? Actrice Lut Hannes doet opvallende uitspraak

door: LHX
Lut Hannes als Angèle in 'Thuis'
Afbeelding bron: VRT MAX

Maar liefst 24 jaar na haar eerste scène in 'Thuis' heeft Lut Hannes, die Angèle speelde, afscheid genomen van de reeks. Het is niet alleen voor de kijker, maar ook voor haarzelf het einde van een tijdperk.

In 'Thuis' had Lut Hannes nog slechts twee decors waarin ze speelde. Elk jaar werden haar verhaallijnen minder interessant. Daarom besloot ze dat het tijd was voor iets nieuws.

Ze heeft nog heel veel zin om te acteren, maar een dagelijkse soap ziet ze niet meer zitten. Dat vindt ze een te groot engagement. "Ik wil er de komende jaren nog uithalen wat erin zit", vertelt ze tegen Primo. 

Haar afscheid van 'Thuis' is met andere woorden definitief, maar toch bestaat er nog een kans dat we Angèle in de toekomst nog te zien krijgen. Als de productie haar zou bellen om nog eens even haar opwachting te maken, zou ze daar immers absoluut geen probleem mee hebben.

"Met veel plezier", zegt ze. "Maar voor eventjes dan. Ik ben ook in de beste verstandhouding vertrokken, dus ik zie geen enkele reden om de mensen van 'Thuis' dat plezier dan niet te gunnen."